ÚJ ÚJ ÚJ!!

Vadonatúj DZSUNGEL MÁSZÓKETREC az ovis-kisiskolás korosztály részére.

Új BABAHEMPERGŐ, és MINI LÉGVÁR a legkisebbeknek,

átépített, izgalmasabb LABIRINTUS a nagyobbaknak.

 

Budapest szívében, a Récsei Center emeletén található a Kölyökvadon Családi Játszóház. 1700 m2 légkondicionált játéktérrel, kiváló étteremmel, kedvező árakkal várjuk kedves vendégeinket.

Igazi állatok varázsolják a vadonba az idelátogatókat: halastó, terráriumok hüllőkkel, rágcsálókkal, hatalmas akváriummal. Milyen állatokkal találkozhattok? Nyuszi, süni, tengerimalac, patkány, mókus, degu, hörcsög, gabonasikló, boa, varánusz, különféle gekkók, agáma, leguán, teknős, halak …….a teljesség igénye nélkül.
Kipróbálhatják a gyerekek  hogy milyen egy tátogó szájú “óriás krokodil” szájában lenni, majd lecsúszni a hátán, vagy hatalmasakat pattanni a trambulinokon, esetleg a labirintus útvesztőin felkapaszkodni az óriás csúszdákra, és  ugrálni a légvárakban.
A legügyesebbek feljuthatnak a 6 méter magas mászófal tetejére, vagy végigsuhanhatnak a termen egy csúszópálya segítségével. Nálunk mindenki játszhat!
Lehet együtt csatákat vívni szivacslabda-ágyúval, minifocizni, vagy csocsózni, léghokizni, ping-pongozni, vagy akár mesét is nézni.
A legkisebbeket, külön babahempergő, puha játékok, hinták és csúszdás légvár várja. Rengeteg különféle különleges tekerő, és szaladó járművel is fel lehet fedezni a vadont.
A szülőket szabad Wifi  várja.
Ha megéheztek, megszomjaztak a büfében kipihenheti a család a közös játék fáradtságát.

Lovagvár

Legnagyobb rendezvénytermünk, a Lovagvár, melyben nem csak a gyerkőcök születésnapját tudják megünnepelni!

A 2 részből álló, összesen 450 nm alapterületű terem (akár 200 fő!) különféle eseményeknek adhat színteret, legyen az születésnap, névnap, leány- vagy legénybúcsú, tejfakasztó, osztálytalálkozó, céges buli, szezonális rendezvény (mikulásváró, karácsonyi ünnepély, farsang, stb.).

Termünk alapfelszereltségének része egy billiárdasztal és egy Xbox 360 Kinect érzékelővel sok páros, szórakoztató játékkal.

Előzetes foglalás telefonon vagy személyesen lehetséges!

Lovagvár  Lovagvár  Lovagvár